Опитният защитник Хосе Холебас е възстановен от травма на прасеца

...
Опитният защитник Хосе Холебас е възстановен от травма на прасеца
Коментари Харесай

Хосе Холебас е възстановен и се връща в игра за Уотфорд

Опитният бранител Хосе Холебас е възобновен от контузия на прасеца и е подготвен за утрешния мач на Уотфорд като посетител на Лестър от Висшата лига, разгласи мениджърът на Стършелите Хави Гарсия. Холебас пропусна провалянето с 0:3 от Ливърпул, защото се контузи на тренировката ден преди мача и беше сменен в стартовия състав от Адам Масина.

"Хосе е подготвен. Той не тренира в първия ден от седмицата, само че по-късно се включи на цялостни обороти с останалите момчета от тима, разгласи Гарсия. 34-годишният гръцки национал играе значима роля за Уотфорд през сезона, откакто е взел участие в изработването на шест гола за отбора, повече от всеки един защитник- два е вкарал персонално, а за други четири е подал.

| “He didn't train the first day of this week, but the second he did and he is available.”

Javi Gracia says José Holebas is fit again after missing the last game with a calf injury.

Read more https://t.co/NHjQ0BkqN6 pic.twitter.com/XvAreUF9MK
— Watford Football Club (@WatfordFC) November 29, 2018
"Холебас е значим, тъй като е доста добър състезател, който постоянно оставя отпечатък върху мача. Този сезон в действителност е доста добър за него, добави експертът. Холандският му сътрудник в защитата Дарил Янмаат и халфът Том Клевърли също се върнаха към тренировките с отбора след травми, само че няма да бъдат включвани в стартовия състав. Уотфорд е на 9-о място във Висшата лига с 20 точки, едно място пред Лестър, който има 18.
Премиър лийг 13 кръг, събота 24 ноември  Уотфорд 0:3краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР