Опитният централен бранител на Ювентус Джорджо Киелини заяви, че новият

...
Опитният централен бранител на Ювентус Джорджо Киелини заяви, че новият
Коментари Харесай

Киелини: Сари променя ДНК-то на Юве

Опитният централен защитник на Ювентус Джорджо Киелини съобщи, че новият ментор на отбора Маурицио Сари последователно трансформира идентичността и философията на игра на клуба.

„ Бианконерите “ започнаха с минимална победа с 1:0 при гостуването на Парма в първия кръг от новия сезон в Серия. Именно Киелини означи единственото попадение след осъществяване на корнер и безредие в наказателното поле. Италианецът показа мнението си дуела и работата на Сари незабавно след дуела.

„ Добър резултат за нас и положително показване, макар че ще стане по-лесно, когато навлезем в оптимална физическа форма “, стартира бранителят.

„ Мисля, че Сари ни липсва повече през седмица и по време на подготвителния развой, спрямо 90-те минути по време на мача “, показа Киелини по отношение на отсъствието на италианския експерт заради пневмония.

„ Отборът е цялостен с първенци и сега има доста промени, изключително по повод ДНК-то на състава и методът на игра. Въпреки това ние би трябвало да запазим някой правила на работа, които ни носят триумф през годините. Работим с възторг и предпочитание за бърза акомодация и реализиране на допустимо най-хубави резултати “, приключи италианският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР