Опитният страж Джо Харт, който не бе включен в списъка

...
Опитният страж Джо Харт, който не бе включен в списъка
Коментари Харесай

И Харт проговори

Опитният пазач Джо Харт, който не бе включен в листата на Гарет Саутгейт за Световното състезание в Русия, разяснява отсъствието си от състава на " трите лъва ". 31-годишният вратар признава, че за него е мъчно да одобри това решение, защото е имал значителен принос за това Англия да се класира на финалите. Харт, който има 75 мача за национални тим, игра във всяка минута от първите девет квалификационни мача на Англия, преди да бъде преместен от Джак Бътланд за последния дуел с Литва. Тогава обаче " трите лъва " към този момент си бяха обезпечили класирането.

По-рано през днешния ден Джак Уилшир също разяснява отсъствието си от листата на Саутгейт. " Няма да неистина - доста съм отчаян.

" След като в продължение на две години се пробвах да направя оптималното в една в действителност тежка обстановка за мен, е мъчно да се одобри. Гордея се от работата, която свърших, играейки във всяка минута от квалификациите. Имах основна роля за класирането ни. Знам какъв принос имам за тима, само че нещата са такива, каквито са. Успех на отбора. Играчите знаят, че даже и да не съм там, ще съм с фланелката на Англия, този път като почитател, и ще ги поддържам от самото начало. Не се опасявайте от нищо. Отидете и ги разбийте ", написа Харт в своя профил в " Инстаграм ".

A post shared by Joe Hart (@joehartofficial) on May 18, 2018 at 1:02am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР