Опитният Станислав Манолев вярва, че ЦСКА-София има сериозни шансове да

...
Опитният Станислав Манолев вярва, че ЦСКА-София има сериозни шансове да
Коментари Харесай

Манолев: Шансовете са 50 на 50

Опитният Станислав Манолев има вяра, че ЦСКА-София има съществени шансове да продължи напред в Лига Европа, макар провалянето с 1:2 от Копенхаген в първата среща. Той счита, че възможностите за мача в Дания са 50 на 50.
" За наслада всичко върви обикновено. Възстанових се съвсем изцяло. Трябва ми малко игрова процедура. Аз съм подготвен, само че всичко зависи от старши треньора. Шансовете съгласно мен към този момент са 50 на 50. Те почнаха да приказват към този момент за Аталанта. Мисля, че малко прекаляват с това. Ако им вкараме гол, ще стартират да треперят и не се знае къде ще отиде мачът. Ние вършим неточности и даваме мотиви на съдиите да ни демонстрират червени картони ", продължи той.

" Разбира се, че моето завръщане и това на Бодуров и Малинов е плюс, само че имаме и още доста контузени ", показа националът.

" Копенхаген е един добър и стилен тим. Бековете им играят високо и това им дава преимущество в средата на терена. Трябва по-голямо успокоение от наша страна и мисля, че ще се получат нещата. Вярваме. Няма какво да губим. Отиваме да играем и да победим. Всички момчета са стимулирани да се потвърдят в Европа.

Ел Маестро е добър и млад треньор, който желае да се развива и да реализира триумфи, което подхожда на ЦСКА. Всеки един треньор има друго виждане за тренировките. Той натъртва повече на тактиката и на разузнаването на противниците ни, което ни води до триумфи ", сподели още Станислав Манолев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР