Опитният специалист Рашид Рахимов беше назначен за старши треньор на

...
Опитният специалист Рашид Рахимов беше назначен за старши треньор на
Коментари Харесай

Уфа обяви новия треньор

Опитният експерт Рашид Рахимов беше назначен за старши треньор на съветския ФК Уфа за да го избави от изпадане. Уфа е на предпоследното 15-о място в класирането с 6 точки от 10 мача. Дебютът на Рахимов ще бъде на 17-и октомври като посетител на Локомотив (Москва).

Рашид Рахимов – главный тренер ФК «Уфа»!

Специалист возглавлял «Амкар», «Локомотив» и «Ахмат», с которым в сезоне 2016/2017 занял 5-е место (лучший результат в истории команды).

Мы желаем Рашиду Маматкуловичу успехов в футбольном клубе «Уфа» и покорения новых вершин!
— ФК УФА (@UfaFc) Срокът на контракта на 55-годишния треньор не се прецизира, а Рахимов заема мястото на Вадим Евсеев, който на 7 октомври подаде оставка поради незадоволителни резултати.

Последният тим на Рахимов беше Ахмат (Грозни), където работеше от 2018-а до 2019-а година, а също по този начин има и още един интервал в посочения клуб - сред 2013-а и 2017-а година, когато тимът носеше името Терек и го изкачи до 5-ото място в съветската Висша лига. Преди това Рахимов е бил отпред на Локомотив (Москва), австрийския Адмира Вакер и на Амкар (Перм), където работи дружно с българския експерт Алекси Желязков. Премиер Лига 10 кръг, събота 3 октомври  Уфа 0:0краен резулат  Ротор Волгоград
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР