Опитният посрещач Иван Колев отново е в редиците на ЦСКА

...
Опитният посрещач Иван Колев отново е в редиците на ЦСКА
Коментари Харесай

Иван Колев: ЦСКА няма да е боксова круша

Опитният посрещач Иван Колев още веднъж е в редиците на ЦСКА и ще оказва помощ на тима, до момента в който не подпише в чужбина. За последно 32-годишният някогашен национал носи екипа на турския Малийе Мили Пиянго. Там той бе съотборник на разпределителя на България Георги Сеганов.

200-сантиметровият волейболист е носил и екипи на тимове от Франция, Италия, Гърция, Катар, Иран, Португалия и Полша.

Ето какво показа той пред „ Меридиан Мач “ дни преди старта на новия сезон.

- Иване, имаш ли предложения от чужбина?

- Имах няколко оферти досега, само че в последна сметка до контракт не се стигна. След 10 години прекарани в задгранични тимове, заминаването ми не е непременно, единствено и единствено да играя отвън България. Искам да бъда на място, на което ще се усещам добре и ще си заслужава да съм надалеч от фамилията си.

- Има ли алтернатива да останеш до края на сезона в ЦСКА?

- Това единствено времето може да покаже. Ако ЦСКА се нуждае от мен и не намеря подобаващ отбор, е прекомерно евентуално да остана до края. Имах предложение и от различен български тим, само че поради обстановката, в която е ЦСКА сега, клубът, в който съм израснал и съм се построил като състезател и персона, счетох за вярно да остана и да оказа помощ с каквото мога.

По отношение на спортната ми форма, това е мястото в България, на което мога да се приготвя най-добре и да съм подготвен за възможен трансфер.

- Каква конюнктура завари, имайки поради отдръпването на главния спонсор?

- Сигурно ще ви изненадам, само че ситуацията в тима е доста добра. ЦСКА, и в частност Александър Попов, са обградени от хора, които добре схващат актуалната обстановка и все пак подготвителният развой върви повече от добре.

В годините, в които съм играл в зала „ Васил Симов “, както и в този момент, връзките в съблекалнята и на игрището постоянно са били на равнище. Всеки в клуба си знае мястото и ролята, която извършва, което е в основата на това ЦСКА да оцелее макар проблемите, които има и е имал през годините. В залата заварих извънредно надарени млади състезатели, за които занапред ще се приказва, както и опитните и добре известни играчи, които от няколко години към този момент са неразделна част от клуба.

- Конкурентен ли ще бъде тимът този сезон?

- Отборът е напълно изменен спрямо предходната година, тъй че още даже ние не знаем до каква степен ни се простират опциите. Но в случай че някой си мисли, че ЦСКА ще бъде боксова круша в шампионата, ще бъде доста неприятно сюрпризиран.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР