Опитният португалски специалист Карлош Кейрош остана крайно разочарован от тежкото

...
Опитният португалски специалист Карлош Кейрош остана крайно разочарован от тежкото
Коментари Харесай

Кейрош: Ще се върнем по-силни

Опитният португалски експерт Карлош Кейрош остана извънредно отчаян от тежкото проваляне с 2:6 на водения от него Иран от Англия в първия мач и за двата тима на Световното състезание по футбол.

Според него, футболистите му не са съумели да се концентрират оптимално, а и събитията са се развили нещастно за тях с травмата на вратаря Алиреза Бейранванд още в 7-ата минута.

" Дойдохме тук, с цел да играем, само че не вършим това “, стартира тъжният Кейрош.

" Трябва да сме в положение да участваме в мача. При всички проблеми, с които играчите се оправят, е доста мъчно да се концентрираме. Сигурен съм, че ще се върнем по-силни и по-ангажирани във футбола, което е значимото! "

Някои от почитателите освиркаха иранския народен тим, чиито футболисти отхвърлиха да пеят химна преди мача в символ на поддръжка на митингите за повече обществени и цивилен права в страната.

" Искам да бъде ясно. Нямаме потребност от последователи, които поддържат тима единствено когато печели, те могат да си останат у дома ", сподели той.

И с цел да бъде положителен, а и да вдъхне повече убеденост на своите, Карлош Кейрош съобщи, че 2:6 не трябва да се приема като злополука.

" Това не беше проваляне, това беше добра подготовка за нас. Учим се да бъдем добре готови за идващите мачове ", сподели той.

„ Със сигурност на Съединени американски щати и Уелс няма да им бъде по този начин елементарно, както им беше на англичаните през днешния ден. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР