Опитният нападател на Славия - Димитър Рангелов, се върна към

...
Опитният нападател на Славия - Димитър Рангелов, се върна към
Коментари Харесай

Български футболист разказа за работата си с Юрген Клоп

Опитният нападател на Славия - Димитър Рангелов, се върна към престоя си в Борусия Дортмунд, където го притегли актуалният управител на Ливърпул - Юрген Клоп. Българинът показа какво е да работиш под управлението на потвърдилия се немски експерт.

" Аз му бях първият трансфер тогава. Няма да не помни в никакъв случай, бях на нашето Черноморие, в моя обичан град Созопол с мои другари - Чавдар Янков и други. Обади ми се по телефона въпросният Юрген Клоп ", описа Рангелов в предаването ''Код Спорт'' по ТВ+.

" Най-интересното е, че този човек, където и да отиде, за доста малко време прави огромни резултати. Отиде в Дортмунд, втората година ги направи първенци, третата – също, играха край в Шампионска лига'', показа усещания Митко Рангелов.

" Много забавен човек е, беше доста забавно за мен, само че за злощастие се контузих съществено и пропуснах три месеца от времето, в което трябваше да се потвърждавам. Ние играехме с един нападател, а имаше доста положителни атакуващи футболисти – Лукас Бариос, Нелсон Валдес, Мохамед Зидан. Четири индивида се борехме за едно място. Нямаше никакъв напън от клуба, че би трябвало да си потегли, просто взех решение за себе си, че би трябвало да отида да играя някъде. За мен футболът е освен пари и кариера, би трябвало и да се наслаждаваш ", съобщи още българинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР