Опитният испански футболист на Левски Жорди Гомес даде интервю за

...
Опитният испански футболист на Левски Жорди Гомес даде интервю за
Коментари Харесай

Жорди Гомес: С Делио Роси сме в добри ръце, можем да победим ЦСКА

Опитният испански футболист на Левски Жорди Гомес даде изявление за клубната телевизия на " сините ", отговаряйки на въпроси на почитателите. Халфът е уверен, че той и съотборниците му са в положителни ръце при Делио Роси и счита, че с италианеца отпред отборът от " Герена " ще жъне триумфи. 

" Феновете желаят да вкарваме доста голове, само че първо би трябвало да сложим основата. Тя е в отбраната, където е значимо да не позволяваме, а ние знаем, че в нахлуване имаме положителни футболисти, които могат да вкарват. Просто в някои мачове е нужно да се пазиме повече. Ако бъдем проведени и в отбрана, и в нахлуване, резултатите ще дойдат ", разяснява Гомес.

" Обертан и Мапуку могат да вкарат доста голове. Сигурен съм, че ще го създадат. Ако съумеят, значи сезонът ни ще бъде доста сполучлив. С Обертан се разбираме добре. Играли сме в Англия, познаваме се от доста време, беседваме на британски. Но желая допустимо най-бързо да науча български език, с цел да се разбирам с всички ", aмбициран е юношата на Барселона. 



" Делио Роси е доста добър треньор. Ако един тим желае да бъде сполучлив, той би трябвало да бъде проведен. Роси прави точно това. Той е италианец и е стратег, а това е направлението, по което работим най-вече. С него сме в положителни ръце, считам, че ще можем да реализираме задачите ", сподели Гомес, добавяйки - " Той държи всичко да е изпипано до най-малкия подробност. "

" Преди да дойде в България разбрах, че главните ни съперници са ЦСКА и Лудогорец. Първенството не е елементарно, има конкуренция. Ако продължаваме да се развиваме, в края на сезона можем да се борим за нещо огромно. Последните няколко години Лудогорец господства и непроменяемо печели купата, тъй като е по-добър. Но притежателят на Левски желае да промени това нещо. Да изградим тим, който да се бори. Минали са прекомерно малко мачове, март-април ще забележим къде сме и дали ще можем да се преборим за купата ", сподели Жорди Гомес.

По мотив идното дерби с ЦСКА на 21 октомври, испанецът сподели: " Да, знаем, че е доста значимо за почитателите, както и за нас играчите, да победим. Както във всеки мач - борим се за трите точки. В този мач ще влезем с сила. Да, те играят доста добре напоследък, само че можем да ги победим. "

Попитан какъв брой време счита да остане в Левски и какви са проектите за бъдещето му, Гомес сподели: " Докато съм необходим на Левски. Наслаждавам се на времето си в София и в клуба. Щастлив съм. Нямам никакви проекти, към този момент съм тук. Когато една от двете страни не е щастлива, тогава ще забележим какво ще стане. Обичам провокациите. Има нов план в Левски, разпознавам се с него и да се надяваме, че ще реализираме задачите. "





ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР