Опитният халф Върнан Анита, който наскоро се раздели с ЦСКА-София,

...
Опитният халф Върнан Анита, който наскоро се раздели с ЦСКА-София,
Коментари Харесай

Анита може да се завърне в ЦСКА-София

Опитният халф Върнан Анита, който неотдавна се раздели с ЦСКА-София, има сделка да се завърне в клуба за новия сезон. Двете страни са се разбрали " Армейците " да са му първа алтернатива, когато ситуацията в света се възстановява. На този стадий Анита е поискал да се прибере на родния си остров Кюрасао, с цел да бъде със фамилията си. Той е бил в София самичък. 31-годишният Анита има много стабилен стаж в Аякс и Нюкасъл, с който е играл няколко сезона във Висшата лига.

" Червените " са склонили да го пуснат, защото договорът му бе кратковременен - до края на сезона. Анита обаче е останал доста удовлетворен от престоя си на " Армията " и е изявил предпочитание да продължи в тима, когато това стане допустимо. От тук би трябвало да се откри при какви условия ще се започва идващия сезон и по кое време. Вероятно ЦСКА-София и халфът ще имат диалози през юни или юли, според от развиването на ковид в България. " Армейците " ще се нужаят от полузащитници, с оглед, че през зимата продадоха Бикел, а Пинто надали ще остане, защото контрактът му изтича в края на сезона и няма индикации, че ще преподпише.

Досега, с изключение на с Анита, " Армейците " разтрогнаха също с Албентоса, към този момент прибрал се в Испания, и Давидов, на който от Русия не му разрешават да се завърне в Москва. Предстоят раздели и с други задгранични футболисти.

" Тема спорт "
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР