Опитният голмайстор Венцислав Христов също като Валери Божинов, и доста

...
Опитният голмайстор Венцислав Христов също като Валери Божинов, и доста
Коментари Харесай

Венци Христов: Дано Господ подреди пътя ми така, че отново да стана част от Синята приказка

Опитният голмайстор Венцислав Христов също като Валери Божинов, и много други някогашни футболисти на Левски, е подготвен да оказва помощ на " сините " в сложния за клуба миг. Нападателят, който игра на " Герена " през 2016 година, даде изявление за Блиц:

Венци, здравей, къде те откривам?

- В града, в който пребивавам. В момента тъкмо съм на плажа, почивам с двете ми прелестни дечица. По-рано денем имах физически занимания, с цел да подкрепям оптимална спортна кондиция.
 Илия Христов: Левски е на крачка от банкрут!
Илия Христов: Левски е на крачка от банкрут!

" Това е най-тежкият миг в историята на клуба "

Ще се връщаш ли в Левски, има ли развиване по тематиката?

- Нека отговоря по този начин - до през днешния ден (29 юли) не съм провеждал нито един телефонен или личен диалог с управлението на Левски.

Би ли оказал помощ в сложния за клуба миг? Поддържаш ли контакт с хора от " Герена "?

- Да, несъмнено, че постоянно бих оказал помощ на Левски. Имам другари в тима. Наскоро и на морето се засякох с някои от момчетата. Запознат съм със обстановката на " Герена ".

Какъв е пътят пред Левски?

- Нека първо създадем ангажимента, че не аз съм индивидът, който ще даде вярната рецепта за излизане от тази финансова рецесия на тима. Личното ми мнение обаче е за налагане на футболисти, които преди всичко имат предпочитание да играят в тима и са положителни и можещи. С момчета, които не са меркантилни и слагат емблемата преди всичко. За Левски е доста значимо да има съответна цел, купа и шампионат. Тогава съм сигурен, че нещата радикално ще се трансформират. От 2009 година насам чакаме този миг. Боли ме, че Левски е в това положение.
 Баждеков: Мога да съм потребен на Левски, клубът в никакъв случай не е бил в толкоз тежка обстановка
Баждеков: Мога да съм потребен на Левски, клубът в никакъв случай не е бил в толкоз тежка обстановка

" Всеки има право на мнение и отношение "

Пътят е тимът да има самочувствие, религия в себе си, и с поддръжката на вярната си аудитория да се бори за първото място. Въпреки, че сезонът се афишира за нулев, това не е по този начин, тъй като за Левски не може да има нулев сезон. Този популярен клуб постоянно преследва високи цели.

Във форма ли си, по какъв начин се чувстваш? Все отново не си играл професионално в последните месеци .

- Чувствам се прелестно, упражнявам постоянно и съществено. Мисля, че пандемията не ми е взела бързината и физическата устойчивост, както и головия инстинкт. Нямам игрови темп, само че по този начин е с всички футболисти преди да стартират формалните срещи.

Нямаше ли вид да се завърнеш в Румъния, където игра за последно - в Конкордия (Кяжна)?

- Имаше вид да продължа там, само че с оглед намаляването на бюджета в клуба, избрах да се прибера в България и да бъда при семейството си. И сега имам разновидности. Търсят ме, само че нещата не са толкоз лесни. Заради ковид има много неясноти, което спъва нещата.
 Божинов е подготвен да се завърне в Левски, да бъде запаса и да играе за без пари
Божинов е подготвен да се завърне в Левски, да бъде запаса и да играе за без пари

" Всичко е в ръцете на треньора, на господин Сираков, на господин Папазов "

Очаквам най-доброто за себе си и за семейството ми. Дано Господ подреди пътя ми по този начин, че още веднъж да стана част от " Синята приказка ", само че в случай че това не се случи, ще би трябвало да продължа, тъй като обичам тази магическа игра и знам, че има още какво да дам на професионалния футбол. Няма да остана без тим.

Има ли развиване по делото, което водиш с Нефтохимик по отношение на отговорности на бургаския клуб към теб?

- До през днешния ден имат краен период да платят по ново, към този момент трето съглашение, което направихме. Но още не са го изпълнили и не знам по какъв начин получават лиценз за новия сезон.
 Станислав Костов пред ТОПСПОРТ: Най-голямо наслаждение ми доставяше, когато почитателите на Левски си тръгваха щастливи от стадиона поради мен
Станислав Костов пред ТОПСПОРТ: Най-голямо наслаждение ми доставяше, когато почитателите на Левски си тръгваха щастливи от стадиона поради мен

" Не съм афектиран на никого в клуба "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР