Опитният футболист на Левски Ивелин Попов сподели мнението си след

...
Опитният футболист на Левски Ивелин Попов сподели мнението си след
Коментари Харесай

Ивелин Попов: При Станимир Стоилов и на 35 години може да научиш много неща

Опитният футболист на Левски Ивелин Попов показа мнението си след успеха с 3:0 против Арда в Кърджали. Полузащитникът на " сините " съобщи, че триумфът не е бил толкоз елементарен, колкото наподобява по крайния резултат. 

Попето похвали треньора на тима Станимир Стоилов и разкри, че даже на 35 години към момента има какво да научи във футбола от него.
 Левски разруши Арда посред Кърджали Левски разруши Арда посред Кърджали
" Отвън в случай че погледнеш мача, ще кажеш 3:0 - пристигнали сме разходили сме се и сме победили. Не беше по този начин. Всяка победа е скъпа и изкована с доста труд, пот и съществени тренировки.

Всяка " суха мрежа " носи в допълнение самочувствие и убеденост на отбраната и вратаря. Да се надяваме, че по този начин ще продължим и в края на сезона Левски ще е още по-нагоре, както му приляга.
32  Арда (Кърджали) - Левски
Само този, който не е бил дузпа, не е изпускал. Радвам се, че през днешния ден съумях да отбележа. Винаги съм подготвен да се нагърбя с тази отговорност.
32  Арда (Кърджали) - Левски
Аз съм самокритичен към себе си. Всяка рецензия към тима я одобрявам персонално. Направих хубава зимна подготовка и се усещам доста добре. Хубавото е, че при Станимир Стоилов и на 35 години може да научиш доста неща. Аз съм тук да оказвам помощ и да веселя почитателите ", съобщи Попов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР