Опитният британски промоутър Франк Уорън, който представлява интересите на британската

...
Опитният британски промоутър Франк Уорън, който представлява интересите на британската
Коментари Харесай

Франк Уорън: Джошуа на всяка цена ще избегне среща с Фюри, ако той победи Уайлдър

Опитният английски промоутър Франк Уорън , който съставлява ползите на английската звезда Тайсън Фюри (27-0, 19 КО) , е на мнение, че в случай че неговият клиент победи първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) в идната им среща, първенецът на WBO, WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа (22-0, 21 КО) непременно ще се опита да избегне съединителен дуел с него.

" Мисля, че на всички е ясно, че екипът на Джошуа непременно ще избегне среща с Фюри, в случай че той победи Уайлдър на 1 декември ", съобщи Уорън.



В началото на седмицата Франк Уорън и Бари Хърн, промоутърът на Джошуа, се появиха в английското радио BBC Radio 5, където разискаха предстоящ дуел сред Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

Just like that #WilderFury final press tour stop: @TheNovoDTLA tomorrow 12PM PT. pic.twitter.com/4bMTWCncvB
— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 2 октомври 2018 година
" Хърн не остана удовлетворен, когато водещия повдигна въпроса, само че бих желал да подчертая, че аз даже не бях осведомен, че той ще взе участие в шоуто. Не че това щеше да ме спре да подхвана тематиката. Обичам да разисквам огромни срещи и ще направя всичко допустимо, с цел да ги провеждам и тази ", съобщи Уорън.

Антъни Джошуа ще организира идната си среща на 13 април на стадион „ Уембли “ в Лондон, Англия, до момента в който Фюри и Уайлдър ще се изправят един против различен на 1 декември в „ Стейпълс Сентър “ в Лос Анджелис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР