Опитният боксов специалист Фреди Роуч отхвърля общественото мнение, което определя

...
Опитният боксов специалист Фреди Роуч отхвърля общественото мнение, което определя
Коментари Харесай

Треньорът на Пакиао: Не ни е страх от Ломаченко

Опитният боксов експерт Фреди Роуч отхвърля публичното мнение, което дефинира неговия войник, първенеца в осем разнообразни теглови категории Мани Пакиао (59-7-2, 38 КО), като безспорен новобранец в евентуален мач с първенеца на WBO в категория супер перо Васил Ломаченко (10-1, 8 КО).

"Мисля, че дуел сред Пакиао и Ломаченко е нещо, което светът желае да види. И в случай че Мани е заинтригуван, аз ще го приготвя ", съобщи Роуч.

И до момента в който Ломаченко получава висока оценка за своите боксови умения, Фреди Роуч счита, че Пакиао е доста по-добър войник като цяло.

"Пакиао е по-добрият войник, има повече мощ, има повече нокаути, има по-добър удар. Ломаченко работи добре с крайници, само че той към този момент има една загуба в върха си (от Орландо Салидо). Той загуби от човек, който не бе обезпокоен от работата му с крайници и просто го натискаше по време на цялата среща. Той може да бъде надвит, към този момент има загуба. Ломаченко е доста добър войник, само че опасяваме ли се от него - не ", добави Фреди Роуч.

Специалистът в треньорстово обаче желае от Мани Пакиао да остави настрани политическите си отговорности и да се концентрира изяло върху своята подготовка, в случай че желае още един път да бъде на върха.

"Мани има доста добра работна нравственос, само че след това отива във Филипините и работи в Сената... от време на време упражняваме по едно време, а различен път по друго. Който и да бъде идващият му съперник, просто желая да ми даде осем седмици, в които да се съсредоточим напълно върху мача... ", приключи Фреди Роуч.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР