Опитите за назначаване на хора само с политическа кариера на

...
Опитите за назначаване на хора само с политическа кариера на
Коментари Харесай

Не е важно дали котаракът е черен или бял, а дали лови мишки

Опитите за назначение на хора единствено с политическа кариера на властови позиции продължава 27 години, като в този момент също ги има. Опитите за потребление на властта като място за интернат на политически водачи или политически калинки, или политически съратници, за жалост, не са прекъснати. Няма по какъв начин да кажем, че с идването на власт на новото съдружно ръководство на ГЕРБ и Оперативна програма е комплициран завършек на тези назначения. Те са процедура. Това съобщи вицепремиерът и съпредседател на Обединените патриоти Валери Симеонов.

"Много добре знаете, че когато се смени властта, стартира една чистка и замяна на фрагменти. Кадри се основават мъчно и би трябвало да си дадем сметка, че това лишава години ", изясни Симеонов пред Нова телевизия.

Вицепремиерът е безапелационен, че "Кумгейт " в Хасково е нещо друго и не би трябвало да се съди за хората по това дали са нечии родственици, а дали правят работа. "Или както беше споделил китайският влъхва: не е значимо дали котаракът е черен или бял, дали е родственик на различен котарак, а дали лови мишки ", сподели Симеонов. Тези хора, които си правят работата би трябвало да ги пазим, няма значение чии родственици са и това не е аршин, по който би трябвало да се превъзбуждат низките пристрастености в обществото, отсече той.

"Елена Йончева е известна с това, че в никакъв случай не потвърждава изказванията си, както стана с границата. Лъга и когато я дадох на прокуратурата – млъкна. Не желая да приказваме отново за нея”, съобщи Валери Симеонов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР