Опитите за назначаване на хора само с политическа кариера на

...
Опитите за назначаване на хора само с политическа кариера на
Коментари Харесай

Симеонов: Няма значение дали котаракът е черен или бял, а дали лови мишки

Опитите за назначение на хора единствено с п олитическа кариера на властови позиции продължава 27 години, като в този момент също ги има, сподели пред вицепремиерът и съпредседател на Обединените патриоти Валери Симеонов.
 

" Опитите за потребление на властта като място за интернат на политически водачи или политически калинки, или политически съратници, за жалост, не са прекъснати. Няма по какъв начин да кажем, че с идването на власт на новото съдружно ръководство на ГЕРБ и Оперативна програма е комплициран завършек на тези назначения. Те са процедура. Добре знаете защо става въпрос. Много добре знаете, че к огато се смени властта, стартира една чистка и замяна на фрагменти ", сподели Симеонов. Той подсети, че фрагменти се основават мъчно и би трябвало да си дадем сметка, че това лишава години.
 


Вицепремиерът е безапелационен, че " Кумгейт " в Хасково е нещо друго и не би трябвало да се съди за хората по това дали са нечии родственици, а дали правят работа. " Или както беше споделил китайският влъхва: не е значимо дали котаракът е черен или бял, дали е родственик на различен котарак, а дали лови мишки ", сподели Симеонов. Тези хора, които си правят работата би трябвало да ги пазим, няма значение чии родственици са и това не е аршин, по който би трябвало да се превъзбуждат низките пристрастености в обществото , отсече той.  
 


Валери Симеонов н амекна за порочна процедура във връзка с регионална администрация, без да конкретизира: " Става въпрос да вземем за пример за една конструкция в една регионална администрация, в която с десетилетия имаш двама зам. регионални шефове. Изведнъж идваме ние на власт и започваме да настояваме там да има трети. Добре, но регионалният шеф споделя, че няма потребност от трети ", уточни Симеонов и добави, че е " тъй като п росто някой от тази област би трябвало да бъде нагласен ".



" Елена Йончева е известна с това, че в никакъв случай не потвърждава изказванията си, както стана с границата. Лъга и когато я дадох на прокуратурата – млъкна. Не желая да приказваме отново за нея ”, съобщи Валери Симеонов. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР