Опитите за десталибилация на страната са осъдени на провал, това

...
Опитите за десталибилация на страната са осъдени на провал, това
Коментари Харесай

Сръбски министър: Опитите за дестабилизиране на държавата са осъдени на провал

Опитите за десталибилация на страната са наказани на неуспех, това е споделил сръбският боен министър Александър Вулин пред локалния в. Вечерне новости.

Събеседникът на медията е коментирал съпроводените със подиуми на принуждение митинги, обхванали балканската страна. "Това е опит да се унищожи всичко, което било построено ", е показал още той.

Втора нощ на митинги в Сърбия

"Протестите са доста добре проведени и имат за цел да разединят нашия народ в сложни за него времена. Вероятно враговете на Република Сърбия са били удовлетворени от сцените на принуждение. Нашата позиция е ясна и безапелационна – ние ще отговаряме на всяка една провокация с всички законни средства. Искам също да кажа – всеки един опит да се дестабилизира страната ще се провали ", е декларирал ръководителят на силовото ведомство в Белград.

Балканската страна от няколко дни е залята от митинги, провокирани от връщането на ограничения за ограничение на разпространяването на коронавирусната зараза. Батални подиуми е имало в Белград, Нови Сад, Ниш и други места.

Протестиращи нощес са освиркали някогашния президент на страната Борис Тадич  Борис Тадич Борис Тадич - сръбски политик и президент. Роден в Сараево на 15 януари 1958 година Завършва в Белград. Лидерът на дребната партия Движение на свободните жители и артист Сергей Трифунович е бил обичай, а коренно настроени стачкуващи са нападнали лидера на партията "Двери " Бошко Обрадович и външния министър на западната ни съседка от 2007 до 2011 година Вук Йеремич.

"Ние няма да позволим в страната ни да бъде осъществен държавен прелом и твърдо ще отстояваме върховенството на закона. Държавата ще продължи да пази човешкия живот и достолепие на всеки един жител – без значение от неговите политически възгледи. За нас няма значение дали потърпевшият се споделя Обрадович, Йеремич или Петрович ", това е споделила от своя страна премиерката на Сърбия Ана Бърнабич.

Вучич: Снощи бяхме очевидци на най-бруталното политическо принуждение в последно време
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР