Опитите на Доналд Тръмп да обърне резултата от президентските избори

...
Опитите на Доналд Тръмп да обърне резултата от президентските избори
Коментари Харесай

Обвиниха Тръмп в безсрамна злоупотреба с власт

Опитите на Доналд Тръмп да обърне резултата от президентските избори в Джорджия са " безсрамна и безочлива корист с власт ". Това съобщи през вчерашния ден определената за вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис, представена от ДПА.

Действията на Тръмп са " гласът на отчаянието ", сподели демократката на предизборна демонстрация в град Савана в щата Джорджия. Тя пропагандира за Джон Ософ и Рафаел Уорнок, претенденти на Демократическата партия на утрешния втори тур на изборите за две места в Сената, съобщи Българска телеграфна агенция.

В най-нов опит да оспори резултатите от президентските избори на 3 ноември, които загуби от съперника си Джо Байдън, Тръмп оказа напън върху щатския секретар на Джорджия Брад Рафенспъргър " да откри " близо 12 000 гласа, които са му нужни да обърне резултата в този щат в своя изгода. Това излиза наяве от телефонен диалог, извършен в събота и оповестен като аудиофайл на уеб страницата на в. " Вашингтон пост ". Рафенспъргър, който също е републиканец, опровергава изказванията на президента в диалога и споделя на Тръмп, че те се основават на развенчани тайни теории.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР