Опитите на Барселона да вземе отново най-скъпия футболист в историята

...
Опитите на Барселона да вземе отново най-скъпия футболист в историята
Коментари Харесай

Барса иска Неймар под наем

Опитите на Барселона да вземе още веднъж най-скъпия футболист в историята Неймар не престават. Според испанския El Mundo Deportivo, каталунският клуб ще насочи ново предложение към ПСЖ за бразилската звезда. От " Камп Ноу " желаят да вземат струващия на парижани 222 млн. евро нападател чартърен, само че не за една, а за две години. В контракта естествено ще има и наложителна откупна уговорка.
Барса щe заплаща и двата сезона преотстъпване на Неймар. Сумата ще е повече от 8,5 млн. евро, които испанците ще получат от Филипе Коутиньо, който отиде тази седмица в Байерн (Мюнхен) по сходна скица.
Според последните информации от ПСЖ са отхвърлили офертата на каталунците за наем на Неймар за един сезон, защото управлението не е несъмнено, че Барселона може да купи нападателя идващото лято с еднократно заплащане.
В Париж не желаят трансферната цена да се разделя на траншове, само че двугодишен наем ще даде време на на каталунците да съберат нужния финансов запас. Преговорите за бразилеца остават отворени и досегашните диалози сред Барса и ПСЖ демонстрират, че двете страни имат интерес да намерят точка на доближаване. Неймар е желан и от Реал Мадрид, само че футболиста разгласи, че избира да се завърне на " Камп Ноу ". Междувременно стана ясно, че към този момент са поръчани фланелки за почитателите на Барса с името на Неймар. Докато чака развиване по проблема нападателя постна фрагменти от извоюваната с негово присъединяване олимпийска купа от Бразилия на игрите в Рио 2016.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР