Опитите да отслабнете приличат на почистването на мазето – никога

...
Опитите да отслабнете приличат на почистването на мазето – никога
Коментари Харесай

Ето 10 трика за лесно и бързо отслабване

Опитите да отслабнете наподобяват на почистването на мазето – в никакъв случай не знаете от къде да започнете, изключително в случай че нямате доста килограми за събаряне. Обикновено единствено 4-5 кг. ни пречат да реализираме мечтаното тяло, само че точно те са най-трудните.
Все отново има способи да се отървете и от тях, без да пазите фрапантни диети.
Ето няколко правила, които би трябвало да следвате.
Не правете диети
Ключът към загуба на тегло е да не бъдете на специфична и ограничаваща диета цялостен живот, тъй като в случай че се чувствате лишени, няма да издържите дълго. Единственият метод да се реализира дълготрайна загуба на тегло е да се научите да гледате на храната като гориво и постепенно да замествате модифицираната храна с същинска. След известно време това ще ви стане табиет и няма да го усещате като наказване.
Пийте черен чай
Чай оолонг е цялостен с катехини, хранителни субстанции, които спомагат за загуба на тегло, тъй като покачват способността на организма да метаболизира мазнините. Проучване открива, че хората, които постоянно пият чай оолонг, губят половин кг на седмица, без да вършат нищо друго, с цел да трансформират диетата си или упражненията.
Правете бърпи
Бърпи е тип упражнение, което е превъзходен метод да активирате голям брой мускули, да увеличите сърдечната периодичност и да изгорите доста калории. С едно само упражнение работите за краката, ръцете и коремчето и вършиме кардио. Ако желаете да отслабнете, включете го в тренировката наложително.
Правете дневник на вашата диета
Преди да измененията диетата си всеки ден в продължение на една седмица записвайте всичко, което ядете (наистина всичко, даже дребни неща като дъвка или бонбон, лъжичката сладолед, дребното парче сандвич, което детето ви е оставило…) Ще разберете какъв брой доста храна поемате неумишлено, а тя се натрупа като калории.
Разпределете питателните субстанции
Всеки знае какъв брой е значимо да приема задоволително количество протеини, само че те би трябвало да бъдат разпределени добре денем. Твърде доста протеини едновременно ще покачат равнищата на инсулина, което води до предпазване на мазнини.
Спете
Много е значимо да имате сред 6 и 8 часа сън. Всички са фокусирани върху храната, водата и физическите извършения, които са извънредно за загубата на тегло и за здравето. Въпреки това без задоволително сън всички други фактори са оскъдни. Когато не се наспите задоволително, равнищата на хормона лептин спадат, което усилва апетита.
Спрете джънк храната
Най-доброто, което можете да извършите за себе си, е да се откажете от модифицираните храни. Те не дават нищо на тялото ви, единствено празни калории и постоянно изяждаме огромни количества, без да се засищаме. Освен това са цялостни със захар, мазнини и натрий.
Правете зареждащи дни
Ако се чувствате депресирани и потиснати от диетата, която вършиме, само че въпреки всичко тя работи за вас, един път в седмицата правете зареждащи дни. В тях може да си позволите „ неразрешени “ храни, само че без да прекалявате.
Не пропускайте закуската
Това е най-важното хранене за деня. Яжте закуската си до 90 минути след събуждането и хапвайте нещо здравословно на всеки три до четири часа по-късно. Когато прескочим закуската или чакаме прекомерно дълго за нея, телата ни стартират да пестят сила и метаболизмът ни се забавя.
Следете порциите
Един от ключовете за дълготрайна и устойчива загуба на тегло е да намалите общия калориен банкет, а няма по-добър метод да го извършите от това да намалите порциите си. Това би трябвало да стане последователно, като премхнете на първо време храни с повече захар, мазнини и сол. Започвайте със чорба или салата, а дано идващото ядене да е по-малко като количество.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР