Опитите да ни включат в политическото блато, което е следствие

...
Опитите да ни включат в политическото блато, което е следствие
Коментари Харесай

ДПС: Опитът да ни включат във войната на институциите няма да успее

Опитите да ни включат в политическото тресавище, което е разследване на войната на институциите, няма да съумеят. Още при започване на опълчването на институциите предупредихме, че войната сред тях ще докара до политическа и парламентарна рецесия. Това сподели по време на ексклузивен брифинг водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Народното събрание, съобщи БГНЕС.
Проблем на " Росенец " няма. Ако някой има искания за нарушавания, има способени органи, които могат да бъдат сезирани. Тези въпроси не се вземат решение на територията на частен парцел, нито на законно предан на концесия плаж, нито пък на камъните там.
На " Росенец " стачкуваха бутикови партийки с дежурните митинги и протестиращи, както и проведени агитки, за които през вчерашния ден разбрахме кой ги провежда с бомбички и запалителни течности.
Преди седмица четох по какъв начин групата " Капитал " се заканва на мира в страната. Ние 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическият път на страната.
Младежите от Движение за права и свободи не разрешиха да има посягане върху частната благосъстоятелност на парцела на доктор Доган. Защитиха правото на неприкосновена благосъстоятелност, мира и сигурността.
Проблемите на жълтите павета се вземат решение на жълтите павета, а не другаде, добави Карадайъ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР