Опитайте се да не давате назаем тези вещи, защото енергийните

...
Опитайте се да не давате назаем тези вещи, защото енергийните
Коментари Харесай

5 вещи, които не бива да давате или вземате назаем

Опитайте се да не давате назаем тези движимости, тъй като енергийните проблеми лишават хората от триумфи във всички сфери на живота.

Сол
Не бива да давате сол, под какъвто и да е предлог. Ако вашите съседи ви помолят за сол, тогава им дайте, само че като подарък, без да ви я връщат. Опасността се крие в енергийните свойства на солта и въздействието й върху ориста.
Солта е един от най-важните вълшебен съставни елементи, тъй че не можете да я вземате от други хора. Много хора са давали сол, а по-късно са им я прибирали, само че са изгубили шанса си, разболяли са се, разделили са се със своите близки. Това е доста рисково.

Съдове
Съдовете се зареждат с силата на дома. Ако някой желае да направи неприятно на различен човек, той може да му даде да употребява своите чаша, паница, купа, лъжица, тенджери и така нататък Не давайте съдове на никого, както и вие не искайте съдове от другите, с цел да не повлияете отрицателно върху живота на различен човек или на личната си орис.

Дадените назаем съдове могат да доведат до загуба на здраве, придобиване на нови страхове, неуспехи и доста други отрицателни последствия. Можете да употребявате чиниите с чужд, в случай че живеете дружно, да вземем за пример в хотел, само че и тук би трябвало да сте колкото е допустимо по-внимателни. Още по-опасни са развалените или счупени съдове, които въобще не би трябвало да се държат у дома.

5 движимости, които не трябва да давате или вземате назаем

Дрехи
Много мъже и дами смятат за безусловно обикновено да разменят нещата си за известно време, само че е по-добре да не го вършиме. Ако купувате движимости втора употреба, няма защо да се притеснявате, тъй като плащате за тях, само че и в този случай няма да ви навреди да извършите енергийно разчистване.

Дрехите са персонални, затова, даже да ги вземете от родственици, които в действителност не желаят да ви навредят, е по-добре да дадете нещо в подмяна. В противоположен случай те могат да ви донесат неприятен шанс. Най-голяма заплаха съставляват обувките. Те всмукват най-голямо количество негативна сила.

Украшения, бижута
Строго е неразрешено да се дават бижута. Украшенията са заредени с силата на индивида, на който принадлежат, тъй че те ще имат извънредно отрицателно влияние върху индивида, който ще ги употребява. Трикът с дарението също не работи – металите и камъните са “категорични ”.

Носейки пръстен или обеци, които принадлежат на различен човек, можете да поемете проблемите му. Специалистите в региона на биоенергетиката означават, че скъпоценните камъни, които имат защитна мощ могат да “заразят ” човек с заболявания, да го създадат несполучлив. От металите, човек би трябвало да се пази от сребро и злато. От камъните талисмани най-опасни са лунен камък, елмаз, скален кристал.

Метла
Ако човек даде или вземе метла от различен за известно време, тогава съгласно поверието, той може да претърпи отчаяние в областта на финансите. Може да последва поредност от инцидентни парични загуби и проблеми в работата. Метлата в никакъв случай не би трябвало да напуща дома. Това е възможно единствено в случай че към този момент нямате потребност от нея. Ако я дадете назаем, тогава може да бъдете застигнати от проблеми.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР