Опитайте се да имате възможно най-малък контакт с външния свят

...
Опитайте се да имате възможно най-малък контакт с външния свят
Коментари Харесай

Раци, днес всичко върви много добре! Скорпиони, не бързайте с решенията

Опитайте се да имате допустимо минимален контакт с външния свят и повече с вътрешния свят. Не се предлага да спите дълго време, това ще притъпи усещането ви. Не яжте доста, цялата ви сила ще бъде ориентирана към мелене на храната и концентрацията върху вътрешния свят ще изчезне.

Овен – Днес може да се появи добра инвестиция или добра опция. Като цяло ще имате прогрес, а също и провокации. Ще имате огромна физическа мотивация и интензивност в половата сфера.

Телец – Медитация, самообладание, поверителност и успокоение ще бъдат умения, които ще би трябвало да употребявате този ден, с цел да контролирате мощната сила, която ще бъде във вас. Трябва да анализирате надълбоко възприятията си и да се опитате да коригирате това държание, което ще ви донесе единствено негативни резултати.

Близнаци – Днес ще се почувствате по-добре, макар че би било още по-добре за вас да излезете и да спортувате или да насочите силата към полови занимания или друга активност, за която знаете, че ви отпуска.

Рак – Всичко ще върви доста добре, в случай че действате на доста солидна и уравновесена основа: не го забравяйте. Днес ще бъде добър ден. Посветете го на вашите фамилни връзки, братя и сестри и фамилния разговор, тъй като те са доста значима част от живота.

Лъв – С кураж, потенциал и мощ на волята ще се изправите без боязън пред всяко ново предизвикателство. Въпреки това, вие се разхождате с изваден меч и това може да ви аргументи доста спорове с другите: овладейте темперамента си и се възползвайте от персоналната си харизма.

Дева – Днес става въпрос за взимане на някои решения въз основа на значими цели. Обмисляйте деликатно всеки въпрос преди да вземете дефинитивно решение. Търсете и приемайте съвет единствено от тези, на които в действителност се доверявате.

Везни – Балансираната атмосфера, която царува през днешния ден, ще ви помогне да успокоите нервите си. Няма потребност да вършиме нещата по-сложни, в сравнение с са в реалност. Отговорът на въпросите в действителност е доста елементарен. Всичко, което желаете, е на една ръка разстояние. Не е нужно да ходите надалеч, с цел да постигнете това, за което жадувате.

Скорпион – Днес ще бъде ден, в който би трябвало да не бързате, с цел да избегнете огромни неточности. Ще усетите чувствителността си на повърхността и е належащо да постигнете съглашения с членовете на фамилията или в службата.

Стрелец – Днес ще бъде ден, в който можете да приключите с просрочени въпроси. Ще разберете, че вашите другарства ще бъдат от първостепенно значение в този миг. Тяхното схващане и поддръжка е най-важното нещо за вас.

Козирог – Сега е пристигнало време, когато би трябвало да цените положителното и позитивното, което сте създали. Не влизайте в отрицателната серпантина. По-скоро би трябвало да си поемете мирис и да бъдете прозорливи, с цел да се чувствате добре в живота.

Водолей – Вашата персона в избрани моменти няма да бъде толкоз ярка; само че би трябвало да знаете, че ориста е с вас и че вашата мъдрост ще пристигна от вашето усещане. Важно е да се научите да виждате действителността и да избягвате самоизмамата. Вашата задача е да отделите същинското от подправеното.

Риби – Ще почувствате известно комплициране и/или боязън от това, което ви предлага животът. Време е за интроспекция и филтриране на тялото и духа ви; медитацията е желана. Избягвайте зависимостите и бягството от действителността. Трябва да стоите крепко стъпили на земята.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР