Опитът за внушение на Путин, че всичко в Украйна се

...
Опитът за внушение на Путин, че всичко в Украйна се
Коментари Харесай

Илиян Василев: Путин се бори за оцеляването си

Опитът за подстрекателство на Путин, че всичко в Украйна се развива по проект, няма по какъв начин да е правилно. Войната закупи ход, в това число с големите загуби - 50 000 починали съветски бойци, 3 пъти повече от Афганистан. Путин вижда, че губи. Заради това ексалира напрежението, той няма деен запас да излезе печеливш от войната. Залозите в Украйна са големи за Русия.

Това разяснява в предаването на Би Ти Ви " Тази неделя " някогашният дипломат на България в Русия Илиян Василев, представен от 24 часа.

Ексалацията е за да уплаши света и Украйна. Ядрената дрънканица се употребява, с цел да уплаши страните от Запада, счита Василев. Според него обаче експлицитното обявление от страна на съветския президент, че може да употребява нуклеарни оръжия и че това не е блъф, демонстрира, че той не е убеден.

Изобщо не е несъмнено, че генералите на Путин биха изпълнили негово решение, счита Василев.

Когато болярите усетят, че съветският цар е слаб, а те сега го усещат, неговата власт е застрашена. Затова Путин се бори за своето оцеляване на власт, уверен е специалистът.

Големият въпрос е не кой ще завоюва войната, то е ясно, а какво ще стане в Русия по-късно, съобщи някогашният ни дипломат в Москва.

Според него от референдумите на Русия в Донбас и Луганск няма да последва нищо - това било за консумация в самата Русия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР