Опитът на дясната опозиция да гласува вот на недоверие на

...
Опитът на дясната опозиция да гласува вот на недоверие на
Коментари Харесай

14-часово извънредно заседание за вот на недоверие срещу кабинета на Бабиш

Опитът на дясната съпротива да гласоподава избор на съмнение на актуалното държавно управление на Андрей в долната камара на чешкия парламент се провали , написа БГНЕС, базирайки се на международните осведомителни организации. Опозицията не съумя да получи поддръжката на 101 от 200 депутати, нужна за свалянето на кабинета. Извънредното съвещание на долната камара, инициирано от пет опозиционни политически партии, продължи повече от 14 часа .
Опозиционната гражданска демократическа партия, християндемократите, пиратската партия на Чешката република, либерално-консервативната партия „ Традиция, отговорност, разцвет - 09 “ и демократичното политическо придвижване „ Старейшини и самостоятелни “ желаеха избор на съмнение на кабинета откакто комунистическите депутати отдръпнаха поддръжката си за него. Без техните гласове държавното управление загуби болшинството си в долната камара. Освен това основателите на вота на съмнение към ръководещите в Чехия ги упрекнаха, че не могат да противодействат на разпространяването на ковид.
 Прогноза: Едва ли Бабиш ще падне в идния избор на съмнение Прогноза: Едва ли Бабиш ще падне в идния избор на съмнение
Чешкият министър председател и милиардер Андрей Бабиш наподобява, че ще оцелее след новия избор на съмнение през днешния ден, считат анализатори, макар че е изпр...
Бабиш, чиято тирада в долната камара на Народното събрание беше излъчена по чешките телевизионни канали, изрично отхвърли обвиняванията против кабинета . " Ние сме сполучливо държавно управление. Изявленията на опозицията са безсмислени и неуместни. Това е трети опит за изложение на съмнение към нас и се прави четири месеца преди парламентарните избори ", сподели министър председателят на Чехия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР