Опитът да бъдат вкарани в рамките на управленското нещастие тези,

...
Опитът да бъдат вкарани в рамките на управленското нещастие тези,
Коментари Харесай

Бабикян: Слухът на управляващите е добре запушен със самодоволство и власт

" Опитът да бъдат вкарани в границите на управническото злощастие тези, които стачкуват против него и да бъдат окарикатурени и да бъдат залети с ежедневната завист на власт, съпротива и така нататък хората, които са на площада, е презрян опит ". Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия един от основателите на митингите – политическият PR експерт и политолог Арман Бабикян.

Ако чуваха гласа на протестиращите, ръководещите трябваше да са подхванали дейности, а не да одобряват това като разговор сред улицата и медиите. " Ако желаете да приема техните изявления като тип диалог - като мнението на господина Симеонов, че там са някакви безделници и хора, които нямат какво да вършат денем и които се разхождат и плажуват, и някакви студенти, които са се върнали и отново няма какво да вършат, в случай че това е типът диалог съгласно Сачева и Симеонов, има и други изявления - мисля, че едното беше тиня или наслойка на обществото - това не е положителният метод за диалог. Мисля, че, в случай че това чуват от народа си, значи доста надълбоко към този момент е запушен политическият им слух със блаженство и власт ", добави той.

На въпрос дали протестиращите желаят да беседват с властта, Бабикян сподели: " Ние всеки ден им споделяме какво желаеме. Поставихме ясни три претенции първоначално: отдалечено електронно гласоподаване. Машинното гласоподаване, което те са си дали своят вот да важи още за тези избори, когато те слязат от власт, с цел да има разлика в честността на осъществяване най-малко на избори ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР