Опитахме се да направим кабинет на промяната - 8 от

...
Опитахме се да направим кабинет на промяната - 8 от
Коментари Харесай

Румен Христов, лидер на СДС: Опитахме се да направим кабинет на промяната

Опитахме се да създадем кабинет на смяната - 8 от 16-те министри са нови, препоръчан е нов министър ръководител, залагат се нови политики. Това разяснява в предаването „ Здравей, България " Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили. Христов е препоръчан за вицепремиер и министър на защитата.

Неговата номинация той дефинира като шерване на отговорност с съдружния сътрудник. Имаме ангажимент към нашите гласоподаватели, би трябвало да покажем, че сме в положение да съставим мощно и друго държавно управление. Какво ще се случи в Народното събрание е различен въпрос, разяснява Христов.

Той разяснява и качествата на Даниел Митов, който е препоръчан за министър председател. Той е просветен, съвършено владее езици, западна подготовка. Той е заслужен претендент, съобщи Христов.

Вероятността да има държавно управление е доста дребна, да не кажа нулева. Ще желаяме среща с „ Демократична България " и „ ИТН ". Ако не се отзоват, ще върнем мандата. Няма да бавим, сподели Христов.

Надявам се да бъдем градивна национално виновна съпротива. Нямаме желание да бъдем креслива съпротива, разяснява още той.

Христов разяснява и номинациите на Любен Дилов и Калин Вельов за министри на туризма и културата. Те са доста забавни персони. Смятам, че в случай че бъдат осъществени като министри това ще бъде забавно и потребно за България.

Запитан за какво обединението ГЕРБ-СДС е в изолираност, Румен Христов отговори, че от лятото има една отмалялост. Вероятно гласоподавателите желаят нещо ново, само че в политиката би трябвало да има комбиниране сред предишния опит и новото, нещо което се опитахме да създадем.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР