Опитахме се да дадем начало на политическа алтернатива и смятам,

...
Опитахме се да дадем начало на политическа алтернатива и смятам,
Коментари Харесай

Хр. Иванов и ген. Атанасов: Явно хората виждат в нас алтернативата

”Опитахме се да дадем начало на политическа опция и считам, че тя е сполучлива ”, съобщи ген. Атанас Атанасов, който е съпредседател дружно с Христо Иванов на новата коалиция ”Демократична България ”.
" Имаме извънредно мощни послания свързани с няколко тематики – бизнес среда, ориентировка към ядрото на Европейски Съюз и НАТО, отбрана на свободата ", разяснява Христо Иванов пред bTV.

Не мисля, че в случай че бъдат запитани българските жители, те ще се съгласят с констатациите на евродоклада. По този метод някогашният правосъден министър Христо Иванов разяснява последните наблюдения на Брюксел за правовата страна у нас, които бяха избрани от ръководещите като огромна победа.

„ Европейски Съюз върви все по-усилено към делене на две скорости, на център и външна страна Изглежда, че в Брюксел все по-спокойно гледат на това, че България ще остане на втората скорост, в периферията”, акцентира водачът на „ Да, България”.

Според сътрудника му от ДСБ ген. Атанас Атанасов казусът е напълно в политическото управление на страната: „ Има толкоз доста напрежение долу в обществото и нерешени проблеми, че митингите няма да спрат. Горе върховете не могат да вземат никакви решения”.

По думите му полиция, прокуратура и разследване се занимават с „ реплика за вътрешна и външна употреба”. Той даде образец с кмета на Перущица от ДСБ, който е бил зрелищно арестуван… с цел да приключи съдът тихомълком делото през вчерашния ден с претекст, че в последна сметка обвиняването се е оказало неясно.

„ Моралната аргументация на това ръководство дефинитивно се е разпаднала”, разяснява Иванов. Според него митингите ще продължат по най-различни тематики, а в основата е нежеланието на Бойко Борисов към този момент 10 години да прави каквито и да е промени.

" Това, което изкара хората на улицата е фактът че в България не се вършат промени, основават се феодални положения на разнообразни монополисти в разнообразни браншове. Пример е ситуацията на " Лукойл " в горивния бранш ", считат те.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР