Опитаха се да нахлуят в дома на Хали Бери, съобщават

...
Опитаха се да нахлуят в дома на Хали Бери, съобщават
Коментари Харесай

Опитаха се да нахлуят в дома на Хали Бери

Опитаха се да нахлуят в дома на Хали Бери, оповестяват „ Контакт мюзик “ и БГНЕС. По случая е задържан Роналд Юджийн Грифин, който направил опит да влезе в къщата на актрисата и даже сменил една от ключалките на входната врата, потвърждавайки, че е новият притежател.

Според уеб страницата TMZ 59-годишният мъж се появил за пръв път в дома на холивудската звезда през януари и се опитал да разбие една от ключалките, само че избягал, щом видял градинаря. През март Роналд се върнал още веднъж, само че полицията получила сигнал за от съседи, които декларирали, че мъж се е появил с ключар и се пробва да смени ключалките.

Когато органите на реда пристигнали, мъжът уверено твърдял, че е притежателят на къщата и има съответните документи. Той се скарал с част от личния състав на актрисата, като твърдял, че те са нарушителите и са нахлули нелегално на територията на неговата благосъстоятелност.

Полицията в Лос Анджелис обаче бързо открила истината и задържала мъжа, който е упрекнат в опит за кражба и опит за лишаване на имущество под подправен предлог.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР