Опитаха се да нахлуят в дома на актрисата Холи Бери,

...
Опитаха се да нахлуят в дома на актрисата Холи Бери,
Коментари Харесай

Нещо странно се случи в дома на Холи Бери...

Опитаха се да нахлуят в дома на актрисата Холи Бери, заяви „ Контакт мюзик “. По случая е задържан Роналд Юджийн Грифин, който направил опит да влезе в къщата на актрисата и даже сменил една от ключалките на входната врата , потвърждавайки, че е новият притежател.

Според уеб страницата TMZ, 59-годишният мъж се появил за пръв път в дома на холивудската звезда през януари и се опитал да разбие една от ключалките, само че избягал, щом видял градинаря. През март Роналд се върнал още веднъж, само че полицията получила сигнал от съседи, които декларирали, че мъж се е появил с ключар и се пробва да смени ключалките .

 г Getty

Когато органите на реда пристигнали, мъжът уверено твърдял, че е притежателят на къщата и има съответните документи. Той се скарал с част от личния състав на актрисата, като твърдял, че те са нарушителите и са нахлули нелегално на територията на неговата благосъстоятелност.

 г Getty

Полицията в Лос Анджелис обаче бързо открила истината и задържала мъжа, който е упрекнат в опит за кражба и опит за лишаване на имущество под подправен предлог.

 г Getty

Още за Холи Бери:
На 51 и ужасно секси: Холи Бери провокира с транспарантна рокля Какво прави 50-годишната Холи Бери , с цел да наподобява като на 30? Тайната на красивите гърди от Холи Бери
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР