Опитах се само да ги разтърва, не знам защо изникна

...
Опитах се само да ги разтърва, не знам защо изникна
Коментари Харесай

Обвинения в убийство полицай: Опитах се само да ги разтърва, хвърлих ножа на земята

„ Опитах се единствено да ги разтърва, не знам за какво изникна спорът сред тях. Намесих се и взех ножа, хвърлих го и друго няма “, това съобщи в правосъдната зала упрекнатият в убийството в село Милево служител на реда Ангел Георгиев.
Прочетете още
В негова поддръжка в съда бяха и негови близки, които обявиха, че е почтен и желаят правдивост. Изготвена и подписка в негова отбрана.

Адвокатът на Георгиев – Евгени Костадинов показа пред магистратите писмени доказателства за здравното положение на служителя на реда, които демонстрират, че има мощно изразено астматично заболяване и хипертония. Според него той не е в положение, с цел да е в ареста. Костадинов показа пред съда и подписката в поддръжка на служителя на реда.

Костадинов изиска мярката наложена от Окръжен съд-Пловдив да бъде променена в по-лека такава, а точно “домашен арест ” или “парична гаранция. Костадинов разясни, че Георгиев се е намесил единствено, с цел да ги разтърве, участниците в багра, и не е направил закононарушението. Извършителите са го натопили, като са се разбрали да го обвинят.

„ Две от лицата са престъпно проявени, а единият даже е лежал в пандиза. Когато става абсурдът Ангел като действаш служител на реда се учудва на тази експанзия и се пробва да ги разтърве “, разяснява Костадинов.

Според юриста, Георгиев няма да се укрие и ще окаже подпомагане на проверяващите.

“В момента нарушителят е на независимост ”, добави още бранителят.

Съдът обаче, реши че определението на областен съд е основателно и го удостовери, като остави Ангел Георгиев в ареста.

Прокурор Попова изиска Апелативен съд да удостовери избраната мярка на Окръжен съд Пловдив. Според държавното обвиняване е неприемливо за един служител на реда да гледа по какъв начин човек лежи на земята, облян в кръв и да не викне спешна помощ или да не направи нещо.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР