Опит за убийство на младеж е извършен вчера в парк

...
Опит за убийство на младеж е извършен вчера в парк
Коментари Харесай

Опит за убийство в парк във Враца! КЪРВАВИ СНИМКИ 18 +

Опит за ликвидиране на юноша е осъществен през вчерашния ден в парк във Враца, оповестява BulNews.bg.

Екшънът се разиграл към 12 часа вечерта в събота, пред доста очевидци. 21-годишният Дейвид Димитров от село Нефела бил с компания в парк „ Дъбника “.

Младежите седели на паркинга, когато към тях се доближил чужд мъж. Той им изискал огънче, при което Дейвид дал отговор, че нямат.
Непознатият обаче наподобява се засегнал и почнал да се заяжда с младежите. След като си разменили няколко остри реплики, той си тръгнал, като се качил в паркирана наоколо кола.

5 минути по-късно мъжът, който по думите на фамилията на потърпевшия юноша се споделя Боби Б., се върнал. Агресивният вид извадил револвер, който насочил право към Дейвид и декларирал „ Сега ще раздам малко правораздаване “.

Той обаче съумял да го отблъсне, при което нападателят хукнал да бяга. Дейвид тръгнал да го гони, само че се спънал и паднал. Тогава Боби се обърнал и стрелял от малко разстояние три пъти към младежа – един път в главата и два пъти в гърдите.

За благополучие револверът се оказал газов. Момчето се разминало единствено с повърхностни рани, които не са животозастрашаващи.
Веднага след случката е подаден сигнал в полицията, като причинителят е арестуван още същата нощ.

Преди 2 месеца Дейвид се прибрал в Нефела от гурбет в Австрия с майка си. Веднага откакто приключил учебно заведение и навършил пълноправие младежът отишъл с родителите си да работи в чужбина. Младият мъж трябвало да се върне още в петък, само че поради щета в колата се наложило да остане още няколко дни в родината си.

Хората в селото разясняват, че случилото се с Дейвид е малшанс, тъй като в случай че колата му не се била развалила в никакъв случай нямало да изживее този смут. Младежът е мирен и доста трудолюбив, с положително семейство.

Родителите на Дейвид са безапелационни, че ще съдят нападателя, с цел да си получи заслуженото и да не си помисля да атакува повече който и да е.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР