Опит за шега на феновете на Еспаньол с половинката на

...
Опит за шега на феновете на Еспаньол с половинката на
Коментари Харесай

"Шакира е на всички!" донесе солена глоба на "Еспаньол"

Опит за смешка на почитателите на " Еспаньол " с половинката на Жерар Пике - Шакира, ще коства скъпо на клуба. И по-точно 24 002 евро!

Толкова ще би трябвало да платят от клуба, откакто последователите на тима издигнаха транспарант, който гласи " Шакира е на всички! " по време на мача против " Барселона ". Той сигурно целеше да разконцентрира Жерар Пике. Вместо това футболистът на каталунците отговори с гол във вратата на домакините, които донесе равенството. Жестът след него беше насочен към публиката на " Еспаньол " и беше сладкодумен.

Дисциплинарната комисия на Испанската федерация обаче се зае съществено с дейностите на трибуните и наложи солена санкция на тима.

От управлението на " Еспаньол " се разграничиха от съответната група последователи и осъдиха остро сходен тип провокации.

" Дълбоко съжаляваме за не заставаме зад дейностите на почитателите си, които пяха и издигнаха плаката. Чувстваме се предадени. Не знаехме за банера. Всички други бяха тествани, само че този очевидно е бил на трибуните преди срещата ", се споделя в изказване на управлението на " Еспаньол "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР