Опит за кражба на автомобил завърши с преследване и арест

...
Опит за кражба на автомобил завърши с преследване и арест
Коментари Харесай

Инспектор от СДВР с горещи разкрития за опасните бандити Таратора и Шиндлера

Опит за кражба на автомобил приключи с гонене и арест за джамбазите . Скъпата кола е Мерцедес за към 90 000 лв. и е била открадната, откакто е оставена с включен мотор. Малко по-късно е засечена от служители на реда из софийските улици. Следва гонка, при която са арестувани крадците.

Кражбата се случва макар апелите към жителите да не оставят колите си със запалени мотори. Инцидентът е станал на 15 февруари, посочи за „ Здравей, България” основен контрольор Пламен Максимов от Столична дирекция на вътрешните работи.

Лицата, които са арестувани, са следени от няколко месеца , защото са се специализирали в сходен вид обири и са били известни на полицията. Става въпрос за престъпно проявените Таратора и Шиндлера от София – на 37 и 40 години.


Александър Я., по прякор Шиндлера

" Миналата година е арестувано в гараж при опит да бъде укрит откраднат автомобил. Лицата са с дебело досие и сега са с непрекъсната мярка „ задържане под стража”, посочи Пламен Максимов.

Според информация на полицията двамата мъже са възнамерявали да продадат колата на автоморга в региона на Перник.

От началото на годината в София са станали 21 обири на коли с включени мотори. За същия интервал на предходната година те са били 11.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР