Опит за контрабанден внос на хладилен агент - фреон предотвратиха

...
Опит за контрабанден внос на хладилен агент - фреон предотвратиха
Коментари Харесай

Иззеха близо 13 000 кг. контрабанден фреон на „Капитан Андреево“

Опит за контрабанден импорт на хладилен сътрудник - фреон предотвратиха митническите чиновници на Търговско дружество „ Южна морска “ на „ Капитан Андреево “, оповестиха от пресцентъра на Агенция "Митници ".
Контрабандната стока е открита на 14 януари, при митническа инспекция на влизащ в страната от Турция товарен автомобил, ръководен от турски жител. По метода „ разбор на риска “ митническите чиновници са селектирали камиона за щателна инспекция, в това число с рентгенова инсталация.
Митническите чиновници откриват, че сред заявената стока - авточасти, са укрити бутилки с общо 12 977 кг. хладилен сътрудник „ r134a “. Откритите бутилки с газ не дават отговор на условията на Регламент (ЕС) 517/2014 на Европейския парламент и на Съвета за флуоросъдържащите парникови газове.
Контрабандната стока и транспортното средство, послужило за осъществяване на нарушаването са арестувани. По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратурата в Хасково.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР