Опит за контрабанден внос на 21 тона мляко през ГКПП

...
Опит за контрабанден внос на 21 тона мляко през ГКПП
Коментари Харесай

Осуетен опит за незаконен внос на мляко

Опит за контрабанден импорт на 21 тона мляко през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост Видин-Калафат “ бе предотвратен от чиновници на Главна дирекция " Фискален надзор “. При инспекция на влизащия в България товарен камион, чиновниците на Националната организация за приходите /НАП/ открили, че транспортираната стока не подхожда на наличието на документите, които показал лидерът. Според тях, транспортното средство транспортира ПВЦ гранулат, от страна на генезис Холандия, а в реалност стоката е 21 тона мляко, опаковано в кутии, което попада в Списъка на стоките с висок фискален риск.

На камиона са сложени пломби и е основана незабавна организация за следствие на случая от способените органи на Гранична полиция.

От началото на годината фискалните сътрудници на Национална агенция за приходите са ревизирали над 45 000 транспортни средства на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 “, като на близо 10 000 са сложени механически средства за надзор. А през последния месец на този надзорен пункт са предотвратени още три опита за контрабанда на артикули с висок фискален риск, допълват от Национална агенция за приходите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР