Опит да се събере с бившата си приятелка прави Валери

...
Опит да се събере с бившата си приятелка прави Валери
Коментари Харесай

Божинов пак моли Биляна Дол: Върни се!

Опит да се събере с някогашната си другарка прави Валери Божинов. Бившият национал желае да си върне сръбската бръмчалка Биляна Дол, която му би шута в края на предходната година за следващ път.

Месеци преди този момент тя хвана на шаблон Божинов. Но въпреки всичко му даде втори късмет, който някогашният на Николета и Алисия профука. Сега, в дните на изолираност Валери прави равносметка на живота си. Той има време да размишлява върху постигнатото и пропуснатото. Божинов осъзнава, че Биляна е огромната му обич и схваща какво е изгубил. Биляна Дол уравновесена, амбициозна и знае какво желае, тя е отдадена на мъжа до нея. Заради Божинов Биляна заряза родния си Белград и обичаната си Швейцария и заживя с него във Враца.

Футболистът желае да получи финален късмет от едрогърдата хубавица. Няколко пъти се пробва да реализира контакт и признава грешките си. Обещава, че повече няма да кривне от правия път. Мъжемелачката обаче не отразява известията на Божиго, само че футболистът е повече от настойчив. Той прави всичко допустимо Биляна да го забележи още веднъж.

Освен телефонните позвънявания и известия Валери постоянно харесва фотосите на сексапилната кокона. Понякога написа мнения под фотосите й, на които Биляна още веднъж не дава отговор. След Валери сръбкинята няма връзка. От няколко седмици Дол се е изолирала в дома си в Белград,където прецизно съблюдава карантината, написа „ България Днес”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР