Опит да бъде издигната кандидатурата на следовател Бойко Атанасов за

...
Опит да бъде издигната кандидатурата на следовател Бойко Атанасов за
Коментари Харесай

Данаил Кирилов се скри от опит да бъде накаран да издигне конкурент на Гешев

Опит да бъде издигната кандидатурата на следовател Бойко Атанасов за основен прокурор направи Гражданско придвижване " Боец ".
Председателят на " Боец " Георги Георгиев показа кандидатурата в кабинета на правосъдния министър Данаил Кирилов, като съобщи, че Атанасов е подсилен от 10 000 български жители и над 10 държавни организации.
Припомняме, че Кирилов е единственият, който може да издигне различна на Иван Гешев кандидатура за основен прокурор - и то действително до 29 юли, т.е. понеделник. Тогава, в 18:30 часа ще има митинг против номинацията на Иван Гешев за основен прокурор - пред Съдебната палата!
Сега Георги Георгиев разгласи в предаване онлайн, че правосъдният министър шикалкави и не желае да одобри представителите на " Боец " и че в действителност имало спогодба за среща. В ефирен ефир министърът сподели, че в случай че има причини в поддръжка на Атанасов, той може да я издигне, съобщи Георгиев.
Сподели с твоите другари
Междувременно, в. " 24 часа " пусна изказване, че Атанасов бил с триумф междинен 3 по " наказателно право ". От материала не излиза наяве дали медията е видяла дипломата или е получила информацията от различен източник. Атанасов има тапия за правист от Югозападния университет " Неофит Рилски ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР