Описват го като динамична медитация, съчетана със самохипноза и елементи

...
Описват го като динамична медитация, съчетана със самохипноза и елементи
Коментари Харесай

Лаура Силва: Аз съм дизайнер на моето бъдеще

Описват го като динамична медитация, съчетана със самохипноза и детайли на НЛП (невро-лингвистично програмиране). Уверяват, че оказва помощ за понижаване на напрежението, увеличение на качествата за централизация, на коефициента на просветеност и разрастване на креативния капацитет, че ускорява имунната система, интуицията и опцията за реализиране на персоналните цели. Препоръчват го за хора, които биха желали да се оправят със зависимости – от храна, алкохол, цигари, за подмяна на нездравословните привички с позитивни. Уверяват, че е дейно за лечение на най-сериозните заболявания, които наказват нашето съвремие.

Бяхме 10 деца и аз бях от най-малките. Когато се появих на бял свят, татко ми към този момент беше измислил и създал много огромна част от метода си. Семейството ни беше друго. Не го осъзнавах през цялото време. Татко се занимаваше с изследвания на внушаемост и на някои йога медитации. И аз си мислех, че всички деца ги хипнотизират, откакто се приберат от учебно заведение. Когато в един миг някои деца започнаха да ми се подиграват и да имитират, че ме хипнотизират, разбрах, че в града доста се приказва за нас. Вкъщи бяхме католици и ходехме постоянно на черква. Започна да ми прави усещане, че в проповедта си свещеникът приканва: „ Не ходете в къщата на този човек, тъй като той прави неверни неща. “ И аз се въртях да видя за кого става въпрос, тъй като не можех да си показва, че е за моя татко. Когато стана американски жител, от църквата започнаха да го почитат. Превърна се в звезда, изключително когато стартира да оказва помощ на хора да оздравяват.

Кой е най-ценният съвет, който ви е давал?

Да не разрешавам на проблемите да ме съборят или на триумфите да ме главозамаят. Казваше: „ Най-важните уроци ще научиш, когато се провалиш. Тогава ще схванеш по какъв начин да се поправяш. “ Другото, което научих от татко ми, е, че всеки човек знае решението на личния си проблем. Научих се и по какъв начин да го намирам, по какъв начин да се укротявам, да се съсредоточвам и да влизам във връзка със себе си. С татко ми бяхме доста близки. Придружавах го към 25 години, всякога, когато отиваше да преподава, имахме и общ офис.

Според Метода Силва преди да заспиш можеш да посадиш своето предпочитание на границата на съня и действителността и то да се сбъдне. Какво би станало, в случай че двама души желаят мощно едно и също – в случай че да вземем за пример Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп желаят по едно и също време да победят в изборите за президент и употребяват тази техника? Кой от тях ще успее?

Ние сме освен духовни създания, само че и физически. В доста случаи хората се фиксират в желанието да си намерят работа, само че не вършат нищо, с цел да я реализиран. Има стадии в реализацията на едно предпочитание – преди всичко е духовният аспект. След като желаеш нещо, с изключение на да си го представиш, по-важно е да станеш, да излезеш и да се потрудиш да се случи. Проучи обстановката, разпитай хора, пътувай, потърси опциите да се сбъдне. Тоест би трябвало да подкрепиш духовната си работа и молитвите си и с физически дейности. Има и доста хора, които единствено работят, работят, работят, само че пропущат духовния аспект и нямат резултат. Човек би трябвало да работи интензивно и в двете направления, с цел да се получи.

Господи, имам работа, одобрявам живота си. Всичко е наред. Мисля, че е положителният миг за мен да срещна моята идеална сродна душа. Може ли да ми разкажете каква е тази техника на трите пръста, с която човек може да си открие да вземем за пример изгубени движимости или място за паркиране?

Това е техника за напреднали. Няма да я откриете в книгите на татко ми. Това е техника, която владеят изучилите Силва. За да реализираш свое предпочитание, е належащо, първо, да си спокоен, с цел да можеш да се свържеш с желанието си, второ – да го желаеш същински и доста мощно, трето – да вярваш, че е допустимо, и да очакваш, че ще се сбъдне. Желанието, вярата и упованието са трите субективни сили, които засилват случването на нещата. Когато свием палец, показалец и междинен пръст като за молитва – тази, да я назовем мудра, ни оказва помощ да се концентрираме, да се успокоим, да потънем в себе си и да влезем в положението на връзка с духа. Заедно с това да включим силите на желанието, вярата и упованието – в случай че доста желаеш, вярваш мощно, че го заслужаваш, че можеш да го направиш и очакваш да се случи, без да го подлагаш на никакво подозрение.

Можете ли да предсказвате личното си бъдеще?

Аз съм уверена, че съм дизайнер на личното си бъдеще и че това, което ми следва, е прелестно. Зная какво да върша, с цел да карам нещата да се случват, да вземам решение проблеми, да бъда здрава, да оставам мощна, да бъда с любовта на живота ми, да пребивавам с обилие, по доста положителен и здравословен метод. Знам, че мога да се оправя, каквото и да ми се изпречи на пътя. Мисълта на всеки притегля нещата, които се случват в живота му. Всеки от нас вика личната си действителност. Животът изисква да работиш върху него и върху себе си във всеки миг. Ние сме основани по облика на нашия основател, както са ни казвали, и можем да сътворяваме и положителни, и неприятни неща. И за двете е нужна сила, тъй че можем да си избираме дали да имаме вяра и да сътворяваме нещата по положителен метод, или да мислим негативно, да се държим зле и да предизвикваме да се случват неприятни неща. Всеки има своя избор.
1 2 последваща страница »
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР