Описани от Международната организация за защита на животните (OIPA) като

...
Описани от Международната организация за защита на животните (OIPA) като
Коментари Харесай

Абу Даби: „Десетки котки“, открити изоставени в пустинята, докато властите започват разследване

Описани от Международната организация за отбрана на животните (OIPA) като „ невъобразимо и недопустимо страдалчество “, Министерството на общините и превоза (DMT) в този момент проверява.

„ DMT неотложно стартира следствие след приемане на отчета и ще предприеме всички съответни административни и правни ограничения, които са налични “, се споделя в изказване на отдела в сряда.

Департаментът добавено, че се подхващат „ всички нужни ограничения “ за идентифициране на всички лица и тъкмо по какъв начин са зародили случаите, което „ опонира на цивилизованите морал и полезности “.

Изображение: Снимка: OIPA

„ DMT също по този начин акцентира, че е прави оценка настроенията на обществеността и общностите и признава приноса на доброволците в отговор на този случай. "

Обществеността се предизвиква да продължи да споделя детайлности с отдела.

Мечка избяга от сандък в аероплан

Изображения, споделени в обществените медии, наподобява демонстрират котки, които лежат неподвижно в пясъка, като съгласно OIPA са открити десетки.

Благотворителната организация споделя, че нейните спасители са разкрили към 60 мъртви домашни любимци в „ разнообразни стадии на разложение “, като някои са на пясъка, а други тъкмо под повърхността.

Групата неотдавна разкри „ ужасяваща сцена " на повече от 100 котки и няколко кучета, " грубо захвърлени в пустинята ", прибавиха те.

Прочетете повече от Sky News:
Франция се бори с нашествието от дървеници
Двойка задържана на съмнение за опит за продажба на ягуарче
Лиам Галахър осинови куче, избавено в Тайланд

„ Животните са умрели, понасяйки невъобразими и неприемливи премеждия “, сподели благотворителната организация.

„ Още 87 котки и куче за шанс бяха открити живи, само че в сериозно положение. Всички доста слаби и обезводнени, те са били преместени във ветеринарни клиники за здравни грижи. "

За да " утежни жестокостта ", OIPA твърди, че съвсем всички котки, които са намерили, са били микрочипирани и кастрирани - някои неотдавна преди две седмици, защото шевовете към момента се виждаха.

Не е ясно кой е изхвърлил котките.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР