Opeth ще свирят в България като част от европейското им

...
Opeth ще свирят в България като част от европейското им
Коментари Харесай

Много голяма група премести концерта си от София в Пловдив

Opeth ще свирят в България като част от европейското им турне. Шведските звезди ще изнесат шоуто си на 24 септември тази година на Античния спектакъл в Пловдив. Концертът ще стартира в 20.00 часа с осъществяване на специфичните посетители The Vintage Caravan от Исландия.

Организаторите наблюдават с внимание пандемичната конюнктура и ще се съобразят с всички условия по организацията и провеждането на дълго чаканото шоу за опазване здравето на членовете на групата, екипите и почитателите.

Събитието се реализира с поддръжката и партньорството на община Пловдив, уредник Blue Hills Evens. Билети в мрежата на " Ивентим "!

Концертът на Opeth се мести от столичната зала “Универсиада “ в Античен спектакъл, Пловдив. Причината е сигурността на събитието и почитателите и решението е взето единомислещо от групата и българските уредници. Вече закупените билети за концерта ще важат без презаверяване за Пловдив, като ще дават достъп до най-хубавите браншове на Античен Театър - C и D, където са местата от най-високия ценови клас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР