Оперният тенор Пласидо Доминго съобщи, че вече си почива вкъщи,

...
Оперният тенор Пласидо Доминго съобщи, че вече си почива вкъщи,
Коментари Харесай

Пласидо Доминго вече се чувства добре след коронавируса

Оперният тенор Пласидо Доминго заяви, че към този момент си почива у дома, откакто се разболя от новия ковид.

Доминго сподели в изказване, че е " вкъщи и се усещам добре ".

79-годишният тенор беше приет в болница в Мексико, откакто заяви във Facebook профила си на 22 март, че е тестван позитивно за COVID-19 и съобщи, че минава в самоизолация.
Пласидо Доминго е признат в болница поради COVID-19 Оперният артист е приет в болница в Мексико поради затруднения от заболяването
По време на боледуването Доминго е страдал от тресчица и кашлица. Доминго написа, че още от първия признак е бил под лекарско наблюдаване, като се има поради възрастта и съпътстващата му болест.

" Мислите ми сега са с тези, които страдат, и с всички, които крепко работят за спасяването на живота им ", споделя Пласидо Доминго.

" Благодаря на всички за вашата поддръжка и още един път предлагам на всички да си стоят в сигурност у дома. Ще се забележим скоро ", добави именития тенор.
Принц Чарлз е излязъл от самоизолирането поради COVID-19 и се усеща добре Кларънс Хаус удостовери през днешния ден, че откакто се е съветвал със своя доктор, принцът на Уелс към този момент е излязъл от самоизолация
За множеството хора новият ковид предизвиква леки или умерени признаци, като тресчица и кашлица, които се разсейват след две до три седмици.

За някои обаче, изключително по-възрастните хора и хората със съществуващи здравословни проблеми, това може да аргументи по-тежко заболяване, в това число пневмония и гибел.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 379 20 8 17 Света 799723 15008 38721 169988 Заразени* Нови Починали България 379 20 8 Света 799723 15008 38721
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР