Оперната звезда Соня Йончева ще пристигне у нас специално за

...
Оперната звезда Соня Йончева ще пристигне у нас специално за
Коментари Харесай

Оперната прима Соня Йончева се връща в България за премиерата на биографичен филм

Оперната звезда Соня Йончева ще дойде у нас особено за премиерата на кино лентата, отдаден на живота и израстването ѝ до най-обещаващото сопрано в света през днешния ден. Тя идва в България след сполучливото си турне в Латинска Америка, където пя в най-големите концертни зали в Мексико и Чили.

Документалният филм „ Соня Йончева. Sempre Libera ” ще има премиера на 26 ноември от 19:00 часа в кино „ Люмиер Лидл ” и е част от програмата на Киномания 2018.

„ Това е история за момиче, което мечтаеше за по-добър живот за родителите си. Моята битка, ориста ми, очакванията ми... “, написа в персоналния си Instagram профил Соня Йончева. „ Много се веселя да участвам персонално на това доста значимо събитие “, показа още тя във връзка премиерата.

Определяна от експерти и критици за певица от ранга на Мария Калас, Соня Йончева е единственият актьор в историята на Метрополитън опера, който в един сезон взе участие в три спектакъла, всеки един от които излъчени онлайн в 2000 кинотеатри по целия свят.

Филмът демонстрира забързаното всекидневие на брачната половинка, майката и певицата Соня Йончева и надниква в интимни моменти в дома и фамилията ѝ, както в същото време наблюдава триумфа ѝ на някои от най-големите оперни подиуми в света.

Освен самата Соня в продукцията вземат участие още: Пласидо Доминго, Антонио Папано, Масимо Дзанети, Майкъл Фабиано, Томъс Хемпсън, Теменуга Йончева

Режисьор и продуцент на кино лентата е Георги Тошев, оператори са Румен Василев, Иво Стайнов и Николай Барулов, режисьор на монтажа и съсценарист, дружно с Георги Тошев е Ема Константинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР