Оперната звезда Соня Йончева ще пристигне у нас специално за

...
Оперната звезда Соня Йончева ще пристигне у нас специално за
Коментари Харесай

Соня Йончева пристига в България за премиерата на филм, посветен на живота й

Оперната звезда Соня Йончева ще дойде у нас особено за премиерата на кино лентата, отдаден на живота й и израстването й до най-обещаващото сопрано в света през днешния ден. Тя идва в България след сполучливото си турне в Латинска Америка, където пя в най-големите концертни зали в Мексико и Чили.
Документалният филм „ Соня Йончева. Sempre Libera” ще има премиера на 26 ноември от 19:00 часа в кино „ Люмиер Лидл” и е част от програмата на Киномания 2018.
„ Това е история за момиче, което мечтаеше за по-добър живот за родителите си. Моята битка, ориста ми, очакванията ми... “, написа в персоналния си Instagram профил Соня Йончева. „ Много се веселя да участвам персонално на това доста значимо събитие “, показа още тя във връзка премиерата.
Българската аудитория имаше опцията да се наслаждения на осъществяванията на певицата през юни предходната година, когато тя направи незабравим концерт в зала 1, по покана на НДК.
Определяна от експерти и критици за певица от ранга на Мария Калас, Соня Йончева е единственият актьор в историята на Метрополитън опера, който в един сезон взе участие в три спектакъла, всеки един от които излъчени онлайн в 2000 кинотеатри по целия свят.
Филмът демонстрира забързаното всекидневие на брачната половинка, майката и певицата Соня Йончева и надниква в интимни моменти в дома и фамилията й, както в същото време наблюдава триумфът й на някои от най-големите оперни подиуми в света.
Освен самата Соня в продукцията вземат участие още: Пласидо Доминго, Антонио Папано, Масимо Дзанети, Майкъл Фабиано, Томъс Хемпсън, Теменуга Йончева
Режисьор и продуцент на кино лентата е Георги Тошев, оператори са Румен Василев, Иво Стайнов и Николай Барулов, режисьор на монтажа и съсценарист, дружно с Георги Тошев е Ема Константинова.
Следете програмата на Киномания с цел да получите информация за останалите прожекции на кино лентата!
Билетите са в продажба на касите на НДК, както и онлайн на tickets.ndk.bg. Гледайте селекцията на Киномания 2018, с цел да видите огромните филми преди огромните награди!
Киномания е част от Календара на културни събития на Столична община за 2018 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР