Оперната прима Дарина Такова, която през декември навърши 60 години,

...
Оперната прима Дарина Такова, която през декември навърши 60 години,
Коментари Харесай

Оперната прима Дарина Такова се подмлади за юбилея си за сметка на предаването „Преди обед“

Оперната прима Дарина Такова, която през декември навърши 60 години, се подмлади със серия естетични процедури в клиниката на доктор Радина Денкова. Промените тя направи на облага в новата графа на предаването „ Преди обед “, която другояче е добре позната – „ Променените “. Поради тази причина се появиха и подозренията, че се е разкрасила гратис с терапиите, които другояче не са по никакъв начин евтини. Тя промени освен прическата и стайлинга, а дори и усмивката си.

 

И въпреки феновете като цяло да са привикнали да гледат такива формати, замисълът на тази графа в „ Преди обед “ наподобява е друг, тъй като я приближава до тогавашното предаване „ Пълна смяна “, в което участничките не всеки път бяха с тежки ориси и липса на финанси, с които да подобрят външността си.

Следващата участничка в рубриката „ Променените “ бе спортната журналистка и треньор по плуване Десислава Тонева, която скоро ще чукне 50 година

За благополучие не се е чуло Дарина Такова да е била сполетяна от житейски катаклизми, а що се отнася до платежоспособността на оперната прима, надали може да се приказва за оскъдност. Още повече, че щерка й Мила Михова, която също е оперна певица, показва добър стандарт на живот – шикозни тоалети, пътувания и грижи за визията й. Тя е и постоянен клиент на клиниката на доктор Денкова, което поражда неразбиране за какво до момента Дарина Такова не я е посетила, в случай че в действителност се е нуждаела от смяна.

 

Оперната прима посрещна екипа на Преди обед в фамилния си дом, за който наскоро се понесе мълвата, че продава за внушителните 670 000 евро. Жилището й е наоколо до НДК и е с впечатляващата повърхност от 396 кв. м. Тя разяснява, че човек може да живее с доста малко, само че съответни грижи.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР