Оперната певица Весела Нейнски има талант на хипнотизатор. Участничката от

...
Оперната певица Весела Нейнски има талант на хипнотизатор. Участничката от
Коментари Харесай

НОВО 20! Весела Нейнски е и хипнотизатор

Оперната певица Весела Нейнски има гений на хипнотизатор. Участничката от „ ВИП Брадър” е сертифициран терапевт от Българската асоциация по внушаемост и хипнотерапия.

Самата Нейнски признава, че си е прилагала уменията върху доста хора, на които даже е помогнала. По думите й по този начин ги води тук-там, където се усещат добре, кара ги да виждат картини, които са красиви, приятни и надалеч по-спокойни от действителността.

Изпълнителката се запалила по това си занимание преди доста години. Докато гледала болната си майка, певицата непрекъснато се интересувала, по какъв начин работи човешкото тяло и по какъв начин може да бъде излекувана душата на човек, написа „ България днес”.

Така с изключение на от внушаемост, почнала да се интересува от различна медицина и астрология.

„ По-късно станах и първия български член на Асоциацията по фито-биофизика, което е тип различна медицина, ненапълно сходна с хомеопатията”, споделя самата оперна прима.
Но ползите на Весела не се изчерпват единствено с това. Тя се среща персонално с индиеца Самил Кале, с цел да се трансформира в старши преподавател по енергийно лекуване с Омни.

Това е най-мощната система за хармонизиране на виталните сили и подсигурява най-бързо излекуване. Сеансите, които Весела провеждала траят не повече от 10 минути, само че за тях е особено, че се употребява интензивно галактическата и земната сила.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР