Оперната легенда Пласидо Доминго получи овации на фестивала в Залцбург

...
Оперната легенда Пласидо Доминго получи овации на фестивала в Залцбург
Коментари Харесай

След обвинението в сексуален тормоз - Пласидо Доминго с голям успех в Залцбург

Оперната легенда Пласидо Доминго получи аплодисменти на фестивала в Залцбург - първото му зрелище, откакто беше упрекнат в полов тормоз.
" Триумф в Залцбург, аплодисменти за Доминго макар аферата MeToo ", гласи заглавие в районния ежедневник Kleine Zeitung, след осъществяването му в операта на Джузепе Верди - " Луиза Милър " на годишния музикален и трагичен фестивал в Австрия.
Осем артисти и танцьорка обявиха пред Асошиейтед прес по-рано този месец, че са били унизени полово от известния някогашен член на „ Тримата тенори “, при произшествия през 80-те години на XX век. Няколко дами упрекнаха Доминго, че е употребявал позицията си в операта, с цел да оказва полов напън по отношение на тях. Операта в Лос Анджелис стартира следствие „ по отношение на обвиняванията “, съобщи БГНЕС.
Вследствие на обвиняванията, Асоциацията на Филаделфийския оркестър отдръпна поканата си към Доминго да изнесе концерт на 18 септември. Ръководителят на фестивала в Залцбург в Австрия обаче сподели, че Доминго ще се показа там както е планувано.
Роденият в Мадрид Доминго е един от най-признатите тенори на XX-ти век, прочут с гастролите си дружно с известните тенори Лучано Павароти и Хосе Карерас.
През последните години дългогодишната оперна звезда към момента се показва пред аудитория на 78-годишна възраст. Той е направил повече от 100 албума и има 14 награди " Грами ". По-рано тази година той отпразнува 4,000-то си показване в 60-годишната си кариера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР