"Оперираха Сузанита от киста в яйчника. Имаше опасност да направи

...
"Оперираха Сузанита от киста в яйчника. Имаше опасност да направи
Коментари Харесай

Сузанита влезе в болница

"Оперираха Сузанита от киста в яйчника. Имаше заплаха да направи перитонит, само че популярност Богу всичко е наред. На вчерашния обзор при доктора обаче се откри, че се е образувала киста и на другия яйчник. Нея ще опитаме с билки да стопим ".

Така Шенай Мурад, красивата майка на тийнсензацията Сузанита, обезпокоеното изясни повода щерка й да смъкна повече от пет кг за 10 дни, написа в. "България през днешния ден ".

На профила си в инстаграм Сузанита бе пуснала, че е отслабнала много и сега се възвръща след намеса. Притеснени нейни почитатели я попитаха за оставането й дълго време в болница. Тръгнаха догадки за физическото положение на момичето.

"Сузи може да потвърди, че нито се напива, нито дрогира, тя е едно обикновено момиче, което желае да пее и ние с татко й Орхан я поддържаме ", изяснява майката Шенай.

Според нея единственото, което сега й е мъчно като родител, е да "озапти " силата на отрочето си. "Тя е толкоз мощна, всички й се възхищаваме. Ходи й се на фитнес, щурее й се, желае да подскача, а докторите не й разрешават да се напъва. И тежести не би трябвало да подвига, с цел да не стане по-лошо. Но Сузи е мощна, не желае никой да я съжалява. Баща й е същият ", споделя по майчински Шенай терзанието си за щерка си.

И в действителност! Сузи продължава да работи - усмихната и борбена. "Снимахме клип, който напълно скоро ще пуснем. Той бе изработен със световноизвестния съветски режисьор Алексей Фигуров, който живее в Лос Анджелис. Цял един етаж и поделение ни отпуснаха от болница "Света Ана " и клипът ще е страховит, ще се излъчи в международен мащаб ", показа ни от своя страна и Сузи.

Колкото до присъединяване й в риалити шоуто "ВИП брат ", майката на изпълнителката е безапелационна: "Нас никой не ни е търсил, нямаме и покана. Можем да влезем цялото семейство. И, почтено казано, има какво да покажем на хората. Ние сме задружни и доста се обичаме ", показа Мурад.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР