„Оперираха Сузанита от киста в яйчника. Имаше опасност да направи

...
„Оперираха Сузанита от киста в яйчника. Имаше опасност да направи
Коментари Харесай

Шенай Мурад: Сузанита беше в болница, оперираха я по спешност!

„ Оперираха Сузанита от киста в яйчника. Имаше заплаха да направи перитонит, само че популярност Богу всичко е наред. На вчерашния обзор при доктора обаче се откри, че се е образувала нова киста и на другия яйчник. Нея ще опитаме с билки да стопим “, описа майката Шенай Мурад.

Това е и повода Сузи да смъкна близо 5 кг. от тежестта си за 10 дни. Шенай описа, че дъщеря й е доста мощна и цялото семейство й се възхищава поради това. Въпреки че лекарите са предложили на дребната да не се преуморява, тя не стопира да работи, писа „ България Днес “.

„ Снимахме клип, който напълно скоро ще пуснем. Той бе изработен със световноизвестния съветски режисьор Алексей Фигуров, който живее в Лос Анджелис. Цял един етаж и поделение ни отпуснаха от болница „ Света Ана “ и клипът ще е страховит, ще се излъчи в международен мащаб “, показа самата Сузанита.

Певицата посочи, че никой не ги е търсил за „ ВИП Брадър “, само че би било хубаво, в случай че поканят цялото й семейство. „ Ние сме задружни и доста се обичаме “, показа Мурад.

Майката Шенай мисли да изпрати призовка за съда на Мегз, защото е декларирала обществено, че не е могла да откри Сузанита близо 4 дни, през които дребната е била опиянена от опиати.

За подобренията по себе си Сузанита описа, че няма силикон, а единствено малко хиалурон в устните.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР