Операцията, за която Мегз легна в болница, не е заради

...
Операцията, за която Мегз легна в болница, не е заради
Коментари Харесай

Разбра се истината за операцията на Мегз!

Операцията, за която Мегз легна в болница, не е поради нещо обвързвано със здравето й. Оказа се, че тя си е поставила силикон в гърдите, написа през днешния ден "Телеграф ". Припомняме, че скандалната дизайнерка пусна клип, с който шокира огромна част от почитателите си, че й следва интервенция. Веднага заваляха догатки за интервенцията - като едни бяха неизлечима болест, а другите смятаха, че се е развалила от случай предния ден. 
Истината обаче се оказа много по-различна, а точно, че най-сетне и Мегз ще се снабди със силиконови бомби. Това проличава и от фрагмента, който е пуснала от болничното заведение. Ако деликатно се загледаме в фотографията, под пижамата на Каканашева се виждат следи от маркер, които са типични за слагането на силикон. 
Не излиза наяве къде се е оперирала устатата дизайнерка, само че и тя към този момент е с едни гърди към кг напред. Във "ВИП брат " тя отхвърли, че желае да поставя силикон, само че очевидно месеци по-късно е решила да влезе в облика на типична секси съблазнителка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР